Visste du att u
Visste du att u - Foto: Erik Simander/Tomas Oneborg/SvD/TT

Okända McDonald's-hacket – gör din Big Mac-meny upp till 15 kronor billigare

Visste du att det finns ett knep som ger dig en klassisk, välsmakande Big Mac på McDonald's – men till ett billigare pris än den vanliga menyn? Så här gör du!


Det går mot helg, du vill unna dig lyxen att slippa laga mat och bestämmer dig för att köpa McDonald's till middag. Men har det inte blivit väldigt dyrt? 

Faktum är att det finns vissa värdefulla knep att känna till, som kan göra din nota billigare.

Dolda knepet för fler nuggets – utan extra kostnad 

För ett tag sedan tipsade Nyheter24 om hur du kan få fler nuggets i din meny – helt utan extra kostnad. 

Tricket ligger i att välja bort den klassiska 6-pack-menyn med mellanstor pommes och läsk, och lägga något helt annat i varukorgen istället.

Läs mer om McDonalds-tricket här. 

Big Mac-meny till billigare peng? Så här gör du

Och det är inte det enda knepet du kan ta till för att få mer för pengarna på den populära snabbmatskedjan. Nej, för visste du att det finns ett sätt att få en klassisk Big Mac-meny upp till 15 kronor billigare?

Såhär gör du:
1. Köp en cheeseburgare-meny på McDonald's. Den innehåller en vanlig, liten cheeseburgare, en mellanläsk och en mellanstor pommes. Priserna på menyn styrs lokalt och kan variera, men i Stockholm kostar en sådan 55 kronor i mars 2023. 

2. Köp ytterligare en cheeseburgare vid sidan av menyn.

3. Beställ bägge cheeseburgarna utan ketchup och senap – och addera istället sallad och Big Mac-dressing. 

Har man tur slipper man betala extra för den tjänsten, i annat fall lägger de på en liten summa för besväret. När Nyheter24 testade att köpa beställningen adderades totalt 6 kronor för tilläggen.

4. Ta bort locket från cheeseburgare 1 och placera den under cheeseburgare 2, som du behåller som den är. Vips, och du har skapat en egen Big Mac, till ett lägre pris. 

McDonalds-knepet – så mycket pengar kan du spara

Så, hur mycket sparar man? 

I mars 2023 kostar en Big Mac-meny i Stockholm 85 kronor, och den specialbeställda cheeseburgare-menyn landade på 76 kronor – nio kronor billigare.

Om du lyckas flirta till dig ändringarna utan extra kostnad kan du dra bort ytterligare sex kronor från totalsumman, och din hemmasnickrade Big Mac-meny landar på 70 kronor. Det är 15 kronor billigare än originalet!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!