McDonald's bekräftar för Nyheter24 att en populär produkt snart är tillbaka på menyn.
McDonald's bekräftar för Nyheter24 att en populär produkt snart är tillbaka på menyn. - Foto: Christine Olsson/TT & Stella Pictures

Förändringen i menyn på McDonald's – efter kundernas vädjan: "Kan avslöja att..."

Den senaste tiden har nyheten kommit om att McDonald's uppdaterar menyerna i flera länder. Därför kontaktade Nyheter24 McDonald's Sverige för att ta reda på när en eventuell favorit kan vara tillbaka på menyn.


Snabbmatskedjan McDonald's har över 37 000 restauranger i hela 118 länder. Genom åren har många maträtter kommit och gått på menyn och vissa stannat och vuxit ut till riktiga klassiker.

Här kan du läsa om McDonald’s bröllopsmeny

Storsäljare tillbaka på McDonald's meny

I flera länder har matjätten bekräftat att populära produkter som tagits bort från menyn snart är tillbaka igen. Bland annat har brittiska The Mirror skrivit att man i Storbritannien snart får tillbaka klassikern Big Tasty, Kaffedrycken med karamell- och våffelsmak samt mozzarellastavar. 

I USA har man bland annat uppdaterat utbudet i McCafé, något USA Today rapporterat om.

Det här betyder knapparna på McDonald’s läsklock: "Det kan inte vara sant?!"

McDonald's bekräftar: Favoriten tillbaka

När andra länder tar tillbaka klassiker och kundernas favoriter ställs naturligtvis frågan om inte samma uppdatering kan komma att ske på de svenska menyerna. Därför har Nyheter24 varit i kontakt med Henrik Nerell, pressansvarig hos McDonald's Sverige och ställt frågan om vad som kan komma tillbaka och i så fall när.

– Jag kan avslöja att gästfavoriten Spicy McNuggets kommer tillbaka, skriver han i ett mejl.

Nerell bekräftar även att gästspelet inte kommer gälla utvalda restauranger.

– Som tur är så kommer Spicy Nuggets att finnas på i princip alla restauranger i Sverige. Och vi kommer att vara förberedda på rusning.

Den stora förändringen börjar gälla från och med tisdagen den 7 november och kunderna verkar minst sagt längta efter att återse den gamla favoriten.

Foto: Skärmavbild Instagram/mcdonaldssverige
Foto: Skärmavbild Instagram/mcdonaldssverige
Foto: Skärmavbild Instagram/mcdonaldssverige

Här kan du läsa alla nyheter om snabbmatskedjan McDonald's

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!