Jenny Alversjö är en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon.
Jenny Alversjö är en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon. - Foto: TV4/Nyhetsmorgon och Fredrik Sandberg/TT

Jenny Alversjös avslöjande om drömgästen i Nyhetsmorgon: “Skulle vilja…”

Jenny Alversjö syns flitigt i tv-rutan som programledare i Nyhetsmorgon. För Nyheter24 avslöjar hon vem hon allra helst skulle vilja intervjua i TV4-soffan, och vem som verkar ha en stående inbjudan…


Jenny Alversjö har jobbat på TV4 i över 20 år, och har därmed blivit ett välkänt ansikte runtom i stugorna. 

Mest känd är kanske Jenny Alversjö som en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon, där hon och kollegorna dagligen gör morgonpigga tittare sällskap i rutan. Nyheter24 träffade Jenny Alversjö på Kristallengalan, där hon var exalterad inför att fira sina branschkollegor. 

– Jag älskar den här kvällen. Det är jätteroligt att få hylla branschen såklart. Det är väldigt många kollegor som man inte annars träffar mer än just ikväll. Så det är alltid en kväll att se fram emot. Och lite extra i år, med en omvärld som är skakig och ett krig som fortfarande pågår. 

Steffo Törnquists pik till programledarna i Nyhetsmorgon: "Helt värdelösa"

Jenny Alversjö om drömgästen i Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö har varit programledare för Nyhetsmorgon i ett flertal år, och har därmed en hel del imponerande intervjuer i bagaget. Och det visar sig att det finns en viss person som Jenny Alversjö gärna skulle vilja lägga till på den redan imponerande listan. 

Har du någon drömgäst som du skulle vilja ha med i Nyhetsmorgon? 

– Just nu så skulle jag nog vilja ha med riksbankschefen. Statsministern är också alltid välkommen, avslöjar Jenny Alversjö för Nyheter24. 

Vi får helt enkelt se om och när riksbankschef Erik Thedéen dyker upp i Nyhetsmorgon-soffan!

Raseri mot inslaget i Nyhetsmorgon: "Är detta på allvar?!"

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!