E4 har stängts av i båda riktningar i höjd med Åstorp på grund av en lastbil som vält. Arkivbild.
E4 har stängts av i båda riktningar i höjd med Åstorp på grund av en lastbil som vält. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Lastbil har vält på E4 i Skåne

E4 har stängts av i norrgående riktning i höjd med Åstorp på grund av en lastbil som vält.


Singelolyckan orsakar störningar i trafiken, vilken leds om via av- och påfarter i norrgående riktning. Framkomligheten är även begränsad i södergående riktning, enligt Trafikverket.

Vägen kan komma att stängas av helt vid bärgningen som bedöms vara klar under tidig morgon.

TT
Senaste nytt

Pourmokhtari: Inte aktuellt med SD i regering

Oscar Properties vd avgår

Oscar Proporties vd Carl Janglin avgår med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tyskland: It-slarv möjliggjorde rysk avlyssning

Rysslands avlyssning av ett hemligt samtal mellan höga befälhavare i tyska luftvapnet berodde på slarv från en av deltagarna, säger Tysklands försvarsminister Boris Pistorius.

It-attack mot avfallsbolag i Blekinge

Västblekinge Miljö AB – det kommunala bolaget för avfallshantering i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström – har drabbats av en it-attack, uppger SVT Nyheter. De anställda kan inte använda sin e-post och kommer heller inte åt fakturahanteringen eller kundadministrationen.

Totalstopp i tysk Teslafabrik efter brand

Det råder totalstopp i Teslafabriken utanför Berlin efter en brand som lett till ett omfattande elavbrott, rapporterar den tyska tidningen Maerkische Allgemeine Zeitung.

Kivras svar efter strulet med deklarationen: "Vi beklagar"

Under måndagen började Skatteverket skicka ut deklarationer till de med digital brevlåda. Nu svarar Kivras kommunikationschef på strulet användare upplevt på grund av en driftstörning.