På juldagen åt och drack ett större sällskap för 82 000 kronor på restaurang Atmosfär i Malmö och lämnade utan att betala. Nu är ytterligare en person misstänkt för inblandning. Arkivbild.
På juldagen åt och drack ett större sällskap för 82 000 kronor på restaurang Atmosfär i Malmö och lämnade utan att betala. Nu är ytterligare en person misstänkt för inblandning. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Ytterligare misstänkt efter springnotan

Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra personer är sedan tidigare häktade som misstänkta för grovt bedrägeri och nu är även en man i 60-årsåldern anhållen i sin frånvaro, rapporterar P4 Malmöhus.


De fyra häktade personerna, två män och två kvinnor i åldern 31 till 43 år, är misstänkta för att på juldagen ha lämnat en krog i Malmö utan att betala notan på drygt 82 000 kronor. Totalt var cirka 35 personer med i sällskapet som bara reste sig och lämnade restaurangen i flera taxibilar.

De är även misstänkta för andra bedrägerier, bland annat för att vid två tillfällen ha handlat möbler för totalt mer än 400 000 kronor utan att betala fakturan.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!