Tog banklån för att köpa barnsex

Lånade pengar av både chefen och banken för att ha sex med flickan.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Svea hovrätt har dömt en 31-årig man till två år och tre månaders fängelse efter att han köpt sex av en tolvårig flicka.

Det var under hösten 2006 som flickan lade ut bilder av sig själv på en internetsida och frågade om någon ville köpa sex av henne. Hon blev snart kontaktad av den då 28-årige mannen och sa till honom att hon var 14 år gammal.

De träffades två gånger under 2007 och tre gånger under 2008. Flickan ska bland annat ha gett mannen oralt och vaginalt samlag.

Flickan medger att hon samtyckt till att ha sex med mannen, men att hon gjort det för att få pengar. De sista gångerna de träffades fick hon 6000, 10 000 och 20 000 kronor för orala och vaginala samlag.

Till sist ville hon inte träffa mannen längre och krävde därför högre och högre summor pengar eftersom hon antog att han inte skulle kunna skaffa fram pengarna.

Men mannen lånade då 10 000 kronor av sin chef och 20 000 kronor av banken för att få träffa flickan.

31-åringen har fällts för våldtäkt mot barn och köp av sexuell handling av barn. Han ska dessutom betala flickan 184 600 kronor. Han hävdar själv att han trodde att flickan var 16 år gammal.

Skrivet av: