Äldre par dog av fallande träd

Först under måndagskvällen gav anhöriga sig ut och letade efter paret.


HAMMERDAL. Under måndagen avled ett par i 70-årsåldern efter att ha hamnat under ett fallande träd i Hammerdal i Jämtland.

Detta i samband med skogsavverkning.

Trots att olyckan inträffade på dagen var det först på måndagskvällen som anhöriga gav sig ut och letade efter paret.

– Det är ett gift par som varit ute i skogen och hållit på med avverkning. Det har hänt under dagen och de har avlidit båda två, säger Bosse Paulsson, räddningsledare Hammerdals räddningstjänst till.

Skrivet av:

Senaste nytt

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Turkiet: Fler Mossad-medarbetare gripna

Sju personer har gripits i Turkiet misstänkta för att ha sålt information till Israels underrättelsetjänst Mossad, skriver den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia. En av de misstänkta uppges vara privatdetektiv.

Tjänstesektorns tillväxt bromsar in

Inköpschefsindex för tjänster sjönk till 50,5 i februari, skriver Swedbank och Silf i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med reviderade 51,5 i januari.

Hacking: Ditt barns gamla smartphone kan vara en säkerhetsrisk?

Gav du din gamla jobbtelefon till barnen? Det kan innebära en rejäl säkerhetsrisk – och hackare kan komma åt både ditt barns, dina egna och ditt jobbs känsliga uppgifter. Hackare blir mer sofistikerade, medan de äldre mobilernas operativsystem inte uppdateras. Och ett antivirusprogram kanske inte räcker som skydd.

Riksrevisionen: Avveckla Allmänna arvsfonden

Allmänna arvsfonden bör avvecklas, anser Riksrevisionen i en granskningsrapport. Enligt granskningen får fonden in mer pengar än den hinner dela ut. Dessutom är kontrollen av vilka organisationer som söker bidrag otillräcklig.

Polisen i Ljungby rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka, Ljungby", skriver polisen på sin hemsida.