- Foto: Scanpix

Stack taxichauffören med kanyl

39-åring tog taxins gps i stället för att betala.


MALMÖ. Den 39-åringe mannen tog taxi hem. Men i stället för att betala chauffören t när de kom fram snodde han bilens gps och sprang för allt han hade.

Därpå utbröt vilt slagsmål med chauffören.

Nu är mannen misstänkt för våld mot tjänsteman, olaga hot och stöld, skriver Sydsvenskan.

39-åringen var på väg hem efter att ha fått behandling mot sitt missbruk.

När han snodde åt sig bilens gps-utrustning sprang chauffören efter. 39-åringen stannade och lämnade över gps:en. Men sen börajde han slå mot chauffören och försökte sticka honom med en kanyl.

Ett ögonvittne la sig i och tillsammans news med taxichauffören lyckades han hålla 39-åringen stången tills polisen kom.

39-åringen är nu misstänkt för våld mot tjänsteman - eftersom taxichaufförer räknas som trafiktjänstemän - och riskerar därför ett längre fängelsestraff.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

1 timme sedan
Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.