17-åringar åtalas för dusch av pojke

Två 17-åringar åtalas för att ha tryckt in en nioåring i duschen.


HALMSTAD. Gång på gång tryckte 17-åringarna in nioåringen i duschen på Friskis och Svettis. Med kläderna på.

Nioåringen var där på idrottslektion med sin klass när de betydligt äldre killarna gav sig på honom i duschrummet, skriver Hallands-Posten.

De nekar inte till brott, men säger till sitt försvar att nioåringen var "stökig, retsam och provocerande". Efter den första duschningen skvallrade nioåringen för sin lärare. Men hon vägrade gå in i herrarnas omklädningsrum.

17-åringarna åtalas för ofredande, skriver Hallandsposten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Åtalas för att ha uppmanat till självmord

Sedan en man blivit uthängd på en nätsajt som pedofil uppmanades han att ta livet av sig. Nu åtalas en kvinna i Kalmar för uppmaning till självmord, rapporterar P4 Kalmar.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

Det fullständigt kokar i ett kommentarsfält på Arlas hemsida. Vad är det kunderna rasar på? Mjölkförpackningarna.