Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polischefen stajlade om Linda till ett barn

I fem års tid var "Linda" i mångmiljonärens och polischefens våld.

I fem års tid var "Linda" i mångmiljonärens och polischefens våld.

Claudio Bresciani/SCANPIX

Nyheter | 29/01/2010 18:05

"Linda" var ett offer för polischefens pedofila torsknätverk.

STOCKHOLM. Den för barnvåldtäkt misstänkte polischefen gillade att klä upp 29-åriga "Linda" i stayups och docksöta skor.

- Det är tur att du ser så ung ut, sa han till henne.

Det berättar "Linda" som nu träder fram i Expressen. Hon hävdar att hon hotats och blivit våldtagen av polischefen och andra män i det mäktiga sexnätverket som nu rullas upp.

"Pappas flicka"

- Polischefen kallade mig pappas flicka, säger "Linda" till Expressen.

Hennes historia börjar på ett hotellrum för fem år sedan. I rummet finns Linda och ett gäng män. En av dem var mångmiljonären som i somras dog när han föll från "Lindas" balkong. En annan var polischefen som nu misstänks för våldtäkt på barn.

Han berättade redan då att han var högt uppsatt polis. Men kallade sig "Peter".

- Från första början fick jag veta att han var högt uppsatt polischef och att han skulle sätta dit mig om jag berättade för någon, säger hon.

Lång serie övergrepp

Hon berättar om åtskilliga övergrepp. Ibland i hennes eget hem, ibland på något hotellrum och ibland i horkvarteren i Stockholmsförorten Bandhagen.

I de första rapporterna om gripandet berättades att polischefen hade en väska med sexredskap. Linda säger sig veta exakt vad den innehöll.

- En latexkjol med volanger. Ett kort linne med dragkedja som slutar på halva brösten. Remmar att spänna fast ben och armar med. Sexleksaker. Svarta höga lackskor.

Enligt "Linda" har polischefen tvingat till sig sex med henne vid ett 50-tal tillfällen under fem års tid.

Hämta barn på dagis

- Det var 30 gånger tillsammans med NN (namnet på miljonären) och kanske 15-20 gånger med bara honom. Ingen av gångerna var frivillig, säger hon till Expressen.

Ibland kom han i sällskap med män som han kallade kollegor.

- En gång var det en ganska ung man som de sa var chef på något stort företag. Efter en timme sa han: "nej, nu måste jag hämta barnen på dagis".

FOTNOT: "Linda" är ett fingerat namn.