1 av 2
- Foto: ADAM IHSE / SCANPIX
Nancy Tavsan.
2 av 2
Nancy Tavsan. - Foto: Privat

Polisen nära lösa mordet på Nancy Tavsan

22-åring misstänks ha dödat Nancy.


HJÄLLBO. En 22-åring har, med hjälp av Statens Kriminaltekniska Laboratorium (SKL) i Linköping knutits till det våldsamma mordet på 18-åriga Nancy Tavsan.

Nancy dödades på väg hem från en fest natten till nyårsafton. Den nu misstänkte 22-åring sitter redan häktad misstänkt för våldtäkt på en helt annan kvinna. Han var med på samma fest som Nancy Tavsan besökte på mordkvällen, skriver GT.

Den 25 januari greps han misstänkt för rån och våldtäkt mot en 30-årig kvinna i Göteborg och är också tidigare dömd för våld mot kvinnor.

Vissa paralleller till mordet på Nancy har fått polisen att fatta misstanke mot mannen. Tillvägagångssättet och metoden påminde nämligen på flera sätt om mordet på Nancy.

Och tack vare SKL kan 22-åringen nu alltså knytas till mordet, uppger GT.

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Lidköping: Polisen rapporterar om brand

"Bilbrand på Svartebäcksgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

EU har påbörjat arbetet med att utöka sanktionerna mot Iran efter landets angrepp på Israel, meddelar EU:s utrikeschef Josep Borrell efter ett krismöte med unionens utrikesministrar.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

1 timme sedan
Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

1 timme sedan
Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.