Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polis bloggade om ollning - kan sparkas

- 27/04/2010, 21:00 -
Polismannen beskrev hur han ollade en polisbil, strax innan två kvinnliga poliser skulle använda den.

Polismannen beskrev hur han ollade en polisbil, strax innan två kvinnliga poliser skulle använda den.

Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX

Utförligt beskrev polismannen på sin blogg hur han skakade hand med ett lik och ollade polisbilen. Nu kan ha få sparken.

MALMÖ. Under pseudonymen Fabror Blå bloggade polismannen om sitt jobb. Under minst ett år beskrev han sitt arbete och inläggen drog mycket uppmärksamhet till sig.

När mannens identitet avslöjades anmäldes han till polisens personalansvarsnämnd.

Biträdande länspolismästare Hans Nordin att polismannen varit grovt illojal och skadat allmänhetens förtroende för polisen.

Bland annat larmades polismannen till en lägenhet där en man begått självmord. Polismannen skakade då hand med den döde.

Hej, konstapel X från Grönköpingspolisen! Vad kan jag hjälpa dig med? skrev han.

I ett annat inlägg beskriver polismannen hur han och en kollega tryck sina könsorgan runt om i en polisbil, strax innan två kvinnliga poliser körde ut.

När tjejerna kört i någon timme med den ner-ollade polisbilen snackade vi med dem. Och avslöjade vår ollning. Så nu vet vi ångestens karga ansiktsuttryck:) skrev polismannen.

Polismannen själv hävdar att allt han skrivit i bloggen är fantasier, uppdiktade berättelser baserade på skrönor, skriver Skånskan.