Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bröllopslyckan kan bli din...

- 04/05/2010, 09:47 -

PotatoPotato

... utan att du behöver hitta en make eller maka själv.

Det är scenkonstnätverket PotatoPotato som ordnar ett bröllop för folket och låter vem som helst gifta sig - med vem som helst.

– Ett bröllop är ingenting annat än en stor teaterföreställning, sa en mycket berömd bröllopsplanerare, och vi kan inte annat än hålla med, säger Freja Hallberg från PotatoPotato, som arrangerar Det Lite Billigare Lite Sämre Bröllopet den 19 juni.

Alltså samma dag som kungahuset håller bröllop i Storkyrkan.

Här kan den som kanske inte hittat någon att gifta sig med hitta rätt.

– I dagens samhälle finns det så mycket att välja bland, vi gör det enkelt, här ingår allt. Vi erbjuder hela paketet, en maka eller make, bröllopskläder, vigselring, fest och gäster, säger Freja Hallberg.

Brudparen lottas till par och inte förrän på självaste bröllopsdagen får makarna reda på vem som blir deras äkta hälft.

Men lyckan varar inte länge. Brudparen får innan de ingår äktenskap skriva på skilsmässopapper och redan dagen efter bröllopet går paren skilda vägar igen.

– Om det är något par som verkligen fattar tycke för varandra, kan de ju alltid gifta om sig, säger Freja Hallberg från PotatoPotato.

Anmälan vid inskrivningsdagarna som arrangeras i Malmö, Göteborg och Stockholm i slutet av april och i början av maj. Bröllopsgäster måste anmäla sig på potatopotato.se senast den 1 juni.