- Foto: AP/Scanpix

Försvunnen svensk hittad på Cypern

21-åringen är välbehållen.


AYIA NAPA. Den 21-årige svensk som sedan i torsdags kväll har varit försvunnen i Aiya NapaCypern har hittats. Vid liv och välbehållen men förvirrad hittades han av polis i staden Larnaca på Cypern.

– Vi ska prata med honom nu på stationen. Vi vet inte var han har varit under de här dagarna men vi kommer att få veta allt snart. Vi ska sätta oss och prata med honom ordentligt, säger Yiannos Kyriakidis, presstalesman vid den cyrpiotiska polisen, till Aftonbladet.

21-åringen valde på torsdagskvällen att ta det lugnt när de andra skulle festa vidare och lämnades då på sitt hotellrum. När de kom tillbaka efter en timme var han försvunnen. Sedan dess har han inte synts till. Inte förrän nu.

Och även resebyrån Ving, som 21-åringen reste med, är glada över att han återfunnits.

– Vi är absolut lättade. Det är jätteskönt, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving, till Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.