Onsdag 17 Aug
Stockholm

VIDEO: "Spionsossen" i het debatt med Syndikalisterna

Harald Ullman (tv) och Mattias Petterson (th).
Harald Ullman (tv) och Mattias Petterson (th). Foto: SVT GOMORRON SVERIGE

Harald Ullman förnekar på onsdagen att han skulle ha några egenintressen i den intensiva kampanj som han driver mot Syndikalisternas blockad mot Berns i Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
TVISTEN

Tvisten gäller sju anställda som sagts upp från Berns. Arbetsgivaren skyller på arbetsbrist, men Syndikalisterna hävdar att de sju sagts upp på grund av sitt fackliga engagemang. Flera gånger i år har Syndikalisterna demonstrerat utanför Berns.

STOCKHOLM. Nyheter24 skrev i går om den, sedan i vintras, pågående blockaden mot restaurangen Berns i Stockholm. Blockaden, som utförs av Syndikalisterna, aktualiserades på nytt i och den socialdemokratiske pr-konsulten och före detta spionanklagade Harald Ullman uttalande om att SAC:s metoder påminner om maffians.

I en debatt i Gomorron Sverige på onsdagsmorgonen uppger Ullman att hans PR-byrå - Ullman pr - skickat ut pressmeddelanden åt Berns. Samtidigt nekar han till att han skulle ha några affärsuppgörelser tillsammans med Berns.

– Jag är här i egenskap av ledamot i polisnämnden. Det har ingenting med mitt företag att göra, säger Ullman i debatten.

VIDEO: Se hela debatten mellan Harald Ullman och Mattias Petterson, chefredaktör på den syndikalistiska tidningen Arbetaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.