Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rånad kvinna kastades i container

Nyheter | 28/01/2009 11:24

Tre gärningsmän misshandlade en 50-årig kvinna och slängde ner henne i en container i Skövde natten till tisdagen.

SKÖVDE. En 50-årig kvinna hjälpte sin man att stänga Resecentrum i Skövde när hon attackerades av tre okända gärningsmän, natten till tisdag. De tog hennes nycklar och utdelade slag och sparkar och låste in henne i en container.

– Händelsen betecknas som väldigt allvarlig och grov, säger Johan Rapp, inre befäl vid polisen i Skövde, till Sveriges Radio Skaraborg.

Två män och en kvinna,18-20 år gamla, gav sig på kvinnan låste in i henne i containern med nyckelknippan de stulit ifrån henne. Kvinnan fick hjälp av förbipasserande på gatan och hon togs omhand av polisen.

Gärningsmännen gripna

– Hittills har hon lämnat visst signalement på de tre gärningsmännen, som för henne var helt okända, säger Johan Rapp, rapporterar Sveriges Radio Skaraborg.

En polispatrull fick syn på de misstänkta gärningsmännen och kunde gripa dem med hjälp signalementen på tisdagen. De tre, som sedan tidigare är kända av polisen, anhölls misstänkta för rån och olaga frihetsberövande.

Polisen berättar att kvinnan förutom de fysiska skadorna, som blåmärken och skrapsår, mår "psykiskt mycket dåligt".

Skrivet av: