26-åring försvunnen - tre anhållna

Tre unga män har anhållits efter att en 26-åring försvunnit.


BOLLNÄS. En 26-årig man från Bollnäs försvann i mitten av förra veckan och på söndagen började polisen utreda försvinnandet under rubriceringen olaga frihetsberövande.

Nu har tre unga män, två 19-åringar och en 18-åring, anhållits misstänkta för att ha kidnappat mannen.

Exakt vad som tros ha hänt vill polisen i nuläget inte berätta.

– Alla personerna känner varandra, mer kan jag inte säga. Utredningen är inne i väldigt känsligt läge, säger polisens presstalesman Mikael Hedström till Aftonbladet.

Sökinsatser efter 26-åringen pågår i detta nu och runt tio poliser jobbar med fallet. Eventuellt kommer Hemvärnet också att kallas in för att hjälpa till i sökandet.

/
/
/
Senaste nytt

Källor: Två civila för varje död Hamas-milisman

Brett stöd för försvarsavtal med USA

Stödet för det nya försvarsavtalet med USA är brett i riksdagen. Vänsterpartiet varnar dock för att överlåta rätten till USA att döma amerikanska soldater som begår eventuella brott i Sverige.

Trots kronlyftet – handlaren sänker inte priset

Trots att kronan stärkts de senaste månaderna blir maten inte billigare. Men snart kan det vända. En starkare krona kommer att sätta avtryck i lägre livsmedelspriser under 2024, säger Robert Bergqvist, senior ekonom på SEB.

Asiens ledande börser backar

De ledande börserna i Asien backade i förmiddagshandeln på tisdagen.

De drack giftvatten – HD avgör tvist om skadestånd

Tusentals människor fick i sig giftiga ämnen via dricksvattnet. Nu avgör högsta instans en långdragen tvist, som handlar om ifall de som druckit PFAS-förgiftat vatten ska ha rätt till skadestånd eller inte.

Kim: Kvinnor behöver föda fler barn

1 timme sedan
Den nordkoreanska regimen manar befolkningen att skaffa fler barn, rapporterar statskontrollerade medier.