- Foto: JESSICA GOW/AP/SCANPIX

Gripne våldtäktsmannen är 23-årig Örebroare

23-åringen misstänks vara den eftersökte serievåldtäksmannen.


ÖREBRO. Den man som greps på måndagen misstänkt för våldtäkt är en 23-årig man som bor i Örebro. Han misstänks för att ha våldtagit en 64-årig kvinna på söndagen samt ha försökt våldta en annan kvinna samma dag.

Han kopplas dock inte i nuläget till det tredje överfallet som inträffade på söndagen och polisen är i övrigt förtegen om 23-åringen, uppger Nerikes Allehanda.

23-åringen misstänks också förn flera av de tidigare sexbrott och överfall som skakat Örebro det senaste året, där polisen sagt att de söker efter två gärningsmän som båda begått flera våldtäkter och överfall.

Mannen är misstänkt på sannolika skäl, den högre graden av misstanke. Enligt polisen kan 23-åringen knytas till flera av våldtäkterna med hjälp av teknisk bevisning.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.