- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

Ny skottlossning i Malmö

Ett stort antal polispatruller är på plats utanför köpcentrat Mobilia sedan en person larmat om att han blivit beskjuten.


MALMÖ. Polis larmades vid klockan 19.01 om att en person blivit beskjuten vid köpcentrat Mobilia. En man har anmält att någon avlossat ett skott när han kom cyklande utanför köpcentrat.

Skottet ska dock ha missat, enligt anmälan.

Polisen kom till platsen sju minuter efter att mannen ringt och polisen fick ett signalement på den misstänkte skytten. Ytterligare ett vittne ska ha sett en misstänkt man försvinna från platsen.

– Det rör sig om en man i 30-årsåldern som uppger att han blivit beskjuten när han cyklade längs Cronqvists gata. Han blir självklart rädd, tar sig därifrån och larmar polisen, säger Calle Persson, polisinformatör till Sydsvenskan.

Ett stort antal polispatruller har spärrat av platsen och hundar genomsöker området, skriver Sydsvenskan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lokförare skadad i tågkrock

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.