- Foto: Johan Nilsson/Scanpix

Ny åldringsattack? - 82-åring hittad svårt skadad

Oklart vad som hänt den svårt skadade kvinnan.


VÄRMLAND. En 82-årig kvinna hittades på fredagen svårt skadad i sitt hem. Hennes anhöriga påträffade henne när hon låg hemma illa tilltygad.

– Skadornas art gör att vi inte kan utesluta att ett brott har begåtts, säger Torgny Scott på Värmlandspolisens krimjour till NWT.

Vem som i så fall attackerat kvinnan är i nuläget mycket oklart.

Hennes man togs in på sjukhus med hjärtproblem dagen innan kvinnan hittades. Han har hörts av polis men har ingen förklaring till varför hustrun är skadad.

Hon kan också ha attackerats av en okänd gärningsman eller rånare, men det är i nuläget mycket oklart. Polisens tekniska undersökning på platsen har ännu inte gett några resultat.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talade om "infiltratörer" – Modi anklagas för hat

Positiva toner inom tjänstesektorn

Tjänstesektorn i eurozonen repar sig. Inköpschefsindex steg i april till 52,9, klart över marknadens förväntningar som låg på 51,8. Framförallt märks en uppgång i Europas största ekonomi Tyskland. Ett indextal över 50 brukar traditionellt indikera tillväxt.

Trafikverket: E6 kan öppna i sommar

E6 utanför Stenungsund kommer att öppna tidigare än beräknat, meddelar Trafikverket.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Tysk gripen för Kinaspionage i EU-parlamentet

En assistent till en tysk högerpolitiker har gripits för misstänkt spionage för Kinas räkning, meddelar åklagare. Mannen anklagas för att ha försett kinesisk underrättelsetjänst med information om förhandlingar i Europaparlamentet.

Polisen i Stockholm rapporterar om trafikolycka

"Polis och ambulans kallas till Cederdalsvägen/Valhallavägen med anledning av en trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.