Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hemlöse Ted Williams tvingas vittna mot tjej

- 27/01/2011, 12:35 -
Ted Willimas när han återupptäcktes.
1 av 3

Ted Willimas när han återupptäcktes.

Doral Chenoweth III

2 av 3

Madison County Sheriff’s Office

3 av 3

Madison County Sheriff’s Office

Mannen med den gyllene rösten - Ted Williams - har gjort en raketkarriär tack vare stämman som får alla att smälta. Från missbrukande hemlös till kändis med missbruksproblem. Men nu tvingas han vittna mot sin flickvän.

COLUMBUS. Ted Williams, 53, har - enligt uppgift - i förtid skrivit ut sig från ett behandlingshem i Texas. Detta sedan tevepsykologen Dr Phil sett till att lägga in den forne uteliggaren med den numera världsberömda rösten.

Men problemen tar inte slut där. Nu vill Ohiopolisen plocka in honom på förhör och tvinga honom att vittna mot sin flickvän, Kathleen Chambers, uppger The Smoking Gun.

Luktade crack

Det var i maj som Williams och flickvännen färdades i en bil som kördes av en annan man när fordonet vinkades in av en polis, som sett Kathleen Chambers kasta ut en glödande cigg genom fönstret.

I samband med kontrollen upptäckte polisen att bilen luktade bränt crack.

– Hon rörde sig på ett sätt som tydde på att hon försökte gömma någonting mellan sätena, säger sheriffbiträdet Tim Winebrenner i en polisrapport om händelsen.

Han hittade en crackpipa mellan passagerarsätet och växelspaken.

Dessutom hittade Winebrenner en silverask som innehöll flera crackstenar och grep därpå Chambers - som skjutsades iväg i en patrullbil.

– Hon bedyrade gång på gång att hon aldrig sett de där sakerna förut, säger Tim Winebrenner.

Kallas som vittne

– Hon medgav att silverasken var hennes, men hävdade att någon måste ha gått igenom hennes väska och lagt ner grejerna i den, säger sheriffbiträdet.

Ted Williams kallades in för att vittna redan för två månader sen, men eftersom han sedan dess flyttat har man inte kunnat hitta honom.

Nu gör man ett nytt försök och Williams kan räkna med att kallas till rättegång den 11 februari.

Skrev ut sig

I likhet med den numera framgångsrike pojkvännen har Kathleen Chambers ett fullödigt brottsregister - hon har bland annat gripits för prostitution, narkotikainnehav, stöld, häleri och förfalskning.

Också hon har ordinerats behandling av Dr Phil McGraw - som skickade Ted Williams till Origins Recovery Center på South Padre Island i Texas. Williams kastade dock in handduken redan efter två veckor, uppger Columbus Dispatch.