Thomas Bodström bloggar om Håkan Juholt.
1 av 2
Thomas Bodström bloggar om Håkan Juholt. - Foto: SÖREN ANDERSSON / SCANPIX
Håkan Juholt.
2 av 2
Håkan Juholt. - Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX

Thomas Bodström: Ingen är nöjd med Juholt

I ett blogginlägg kommenterar Thomas Bodström valet av Håkan Julholt för första gången.


Thomas Bodström skriver i sin blogg - Bodströmsamhället - om valet av Håkan Juholt som ny ledare för socialdemokraterna.

I medierna har det länge pratats om krisen i partiet och nu när Thomas Bodström ger sig in i debatten refererar han bland annat till Berit Andor som varit valberednings ordförande och konstaterar att en överenskommelse inte behöver innebära att man är helt överens.

– En överenskommelse mellan olika parter är ju synonymt med förlikning. Och vi advokater får ofta förklara för våra klienter att i en förlikning får man ge och ta. Ingen part kan vara helt nöjd, skriver han på sin blogg.

– Alltså kan man förmoda att det Berit egentligen menar är att det råder enighet om att ingen part är helt nöjd över valet av partiordförande, skriver Thomas Bodström på sin blogg.

Thomas Bodström reserverar sig dock i slutet av blogginlägget.

– Fast det kan också vara så att vissa är mera nöjda än de någonsin vågat drömma om när den här processen startade. Och att vissa är skitförbannade. Men vad vet jag, som bara följer det här från andra sidan Atlanten, skriver Thomas Bodström på sin blogg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!