Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu åtalas de för styckmordet på Christian

Polisen

Nyheter | 18/03/2011 10:42

Har suttit häktade i sju månader.

BOLLNÄS. De tre män som misstänks ha mördat och styckat 26-årige Christian Larsson, och dessutom filmat när de turades om att hugga honom, åtalas på fredagen i Hudiksvalls tingsrätt.

Polisen har inte kunnat bevisa vem som utdelat det dödande knivhugget mot Christian men åklagaren anser att alla tre är lika skyldiga då de genomfört dådet tillsammans.

Kroppen styckades och dumpades i skogen och i en sjö efter mordet. Männens mobiltelefoner visar att de befann sig i området där kroppen hittades i flera timmar vilket visar att samtliga varit med även där, uppger SVT Gävleborg.

Två av de tre männen har erkänt att de huggit Christian med kniv men ingen är beredd att erkänna att de dödat honom. Den tredje åtalade erkänner bara brott mot griftefriden.

Orsaken till mordet tros ha varit att Christian Larsson var skyldig en mindre summa pengar för narkotikaklassade tabletter.