- Foto: HASSE HOLMBERG / SCANPIX

18-åring tryckte penis i sovande flickas mun

"Det var ett skämt".


BORÅS. En boråsare som då händelsen inträffade var 18 år har dömts till fyra månaders fängelse och krävs på 30 000 kronor i skadestånd som ska betalas till offret, skriver Borås Tidning.

Brottet han gjort sig skyldig till är våldtäkt och inträffade i somras. Hans flickvän var i övre tonåren och skulle sova över hos honom.

Men skönhetssömnen för flickvännen fick ett abrupt slut. Hon vaknade nämligen av att en penis låg i hennes mun. Det var pojkvännen som hade tryckt in sin penis i munnen på flickan.

Flickan knuffade undan honom och somnade sedan om igen. Men när förhållandet tog slut en tid senare valde hon att anmäla händelsen till polisen.

Bevis som finns i fallet är sms-trafik och chattkonversationer över internet där den minst sagt underliga natten diskuteras.

18-åringen nekar till anklagelserna och hävdar i stället att han ska ha tryckt penisen mot hennes arm, vilket han menar var ett skämt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.