Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

18-åring tryckte penis i sovande flickas mun

1 av 1

HASSE HOLMBERG / SCANPIX

Nyheter | 05/04/2011 21:18

"Det var ett skämt".

BORÅS. En boråsare som då händelsen inträffade var 18 år har dömts till fyra månaders fängelse och krävs på 30 000 kronor i skadestånd som ska betalas till offret, skriver Borås Tidning.

Brottet han gjort sig skyldig till är våldtäkt och inträffade i somras. Hans flickvän var i övre tonåren och skulle sova över hos honom.

Men skönhetssömnen för flickvännen fick ett abrupt slut. Hon vaknade nämligen av att en penis låg i hennes mun. Det var pojkvännen som hade tryckt in sin penis i munnen på flickan.

Flickan knuffade undan honom och somnade sedan om igen. Men när förhållandet tog slut en tid senare valde hon att anmäla händelsen till polisen.

Bevis som finns i fallet är sms-trafik och chattkonversationer över internet där den minst sagt underliga natten diskuteras.

18-åringen nekar till anklagelserna och hävdar i stället att han ska ha tryckt penisen mot hennes arm, vilket han menar var ett skämt.