Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

18-åring tryckte penis i sovande flickas mun

1 av 1

HASSE HOLMBERG / SCANPIX

Nyheter | 05/04/2011 21:18

"Det var ett skämt".

BORÅS. En boråsare som då händelsen inträffade var 18 år har dömts till fyra månaders fängelse och krävs på 30 000 kronor i skadestånd som ska betalas till offret, skriver Borås Tidning.

Brottet han gjort sig skyldig till är våldtäkt och inträffade i somras. Hans flickvän var i övre tonåren och skulle sova över hos honom.

Men skönhetssömnen för flickvännen fick ett abrupt slut. Hon vaknade nämligen av att en penis låg i hennes mun. Det var pojkvännen som hade tryckt in sin penis i munnen på flickan.

Flickan knuffade undan honom och somnade sedan om igen. Men när förhållandet tog slut en tid senare valde hon att anmäla händelsen till polisen.

Bevis som finns i fallet är sms-trafik och chattkonversationer över internet där den minst sagt underliga natten diskuteras.

18-åringen nekar till anklagelserna och hävdar i stället att han ska ha tryckt penisen mot hennes arm, vilket han menar var ett skämt.