Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldtog grannens hund – hatad i grannskapet

Hunden på bilden har ingen koppling till händelsen.
1 av 1

Hunden på bilden har ingen koppling till händelsen.

Nyheter | 30/06/2011 12:26

Natten till söndag blev en kvinna vittne till hur en granne våldtog sin grannes hund. Nu växer grannsamhällets hat mot förgriparen.

HUDIKSVALL. Det var sent på natten som en kvinna upptäckte ljud från grannens trädgård. När hon gick dit möttes hon av en otrolig syn, en av grannarna våldförde sig sexuellt på sin grannes hund, skriver Hela Hälsingland. Förgriparen, 60, jagades iväg av kvinnans skrik men greps senare av polis.

Efter händelsen har ett hat mot 60-åringen växt i grannsamhället, där flera grannar är upprörda över att hunden blivit utsatt för lidande.
Ingen hade kunnat ana att 60-åringen skulle kunna begå ett sådant brott, men nu ser få en möjlighet för mannen att bor kvar.

– Det går ju inte att bo grannar efter det här. Men frågan är vem som ska flytta. Om han inte inser vad han har gjort, så är jag ju tvungen att börja tänka om, säger en granne till Hela Hälsingland.

Polisen har startat en utredning om djurplågeri. Brottet är rubricerat som grovt.