Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jagade" sin bror på mc med huggkrok

1 av 2

Jan-Erik Henriksson/Scanpix

2 av 2

Daniel Nilsson/Scanpix

Nyheter | 05/07/2011 19:12

I söndags uppgav en man i sextioårsåldern att han jagats med huggkrok av sin äldre broder. – Det lät ju fantastiskt, men det ligger nog inte så mycket sanning i det där, säger polisen.

SIMRISHAMN. Bröderna, som är i sextioårsåldern, uppges ha haft svårt att hålla sams i över 30 år. Men i helgen nådde syskonbråket nya höjder, i alla fall om man ska tro den yngre brodern.
Han uppgav till polisen att han blivit jagad av sin storebror som på motorcykel försökt att hugga honom med en huggkrok.
Men enligt polisen stämmer nog inte broderns uppgifter.

– Det lät ju fantastiskt. Herregud, jagad på Simrishamns storgata med motorcykel. Men när det det ena lagts till det andra så ligger det nog inte så mycket i det där, säger Birte Parkhagen på polisen i Simrishamn till Nyheter24.

Det är en prememoria från polispatrullen på plats som visar att jakten förmodligen inte inträffat.

- Det är nog rätt mycket fantasi. Det borde finnas massor utav vittnen, men det finns inte. De här bröderna mår inte särskilt väl, säger Birte Parkhagen.

Brödernas osämja är känd av polisen sedan tidigare sedan den yngre brodern anmält sin storebror för ofredande. Ingen av broderns anmälningar har dock lett till åtal.