Tisdag 25 Jan
Stockholm

Reinfeldt glad efter lyxsemestern - shoppar frukost

Niklas Gillström, moderat politisk sekreterare, gjorde detta klart på söndagskvällen.
1 av 2
Niklas Gillström, moderat politisk sekreterare, gjorde detta klart på söndagskvällen. Foto: FAKSIMIL TWITTER
Fredrik Reinfeldt befann sig på Hemköp, bara timmar efter att han kommit hem till Sverige.
2 av 2
Fredrik Reinfeldt befann sig på Hemköp, bara timmar efter att han kommit hem till Sverige. Foto: FAKSIMIL YFROG

Sågs till på Hemköp i centrala Stockholm - bara timmar efter att han lämnat Arlanda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Jag skäms över att vara svensk"

"Vad Reinfeldt bör göra i ett sådant här läge är kommentera det. Förklara sig. Gå ut med en rejäl ursäkt. Varför satte han sig på ett plan till Antalya över huvud taget – när det krisar i vårt grannland?"

Nyheter24:s reporter Elias Giertz - som väntade på Fredrik Reinfeldt utanför Arlanda - har bloggat om statsministerns agerande. Du kan läsa inlägget i sin helhet här.

Trots kaoset i Norge och de kritiska röster som höjts mot Fredrik Reinfeldts solsemester i Turkiet är statsministern glad. Detta framgår av en bild som sprids i rasande fart på twitter.

Bilden kommer från Niklas Gillström, politisk sekreterare på moderaternas riksdagskansli, som på sin twitter försökte dementera semesterryktena. Vad han då inte visste var att Fredrik Reinfeldt precis klivit av planet och var hemma i Sverige igen.

"Ni som undrar var Fredrik Reinfeldt är någonstans, mötte honom precis på HemköpÅhlens", skriver han och bifogar en bild på statsministern.

Att döma av den bifogade bilden verkar han inte särskilt besvärad över kritikstormen - utan fokuserar främst på morgondagens frukost.

Kommentera
Kopiera länk
Dela