- Foto: Mats Andersson / SCANPIX

Kvinna våldtog sin väninna i tvättstugan

En 43-årig kvinna döms till fängelse i två år och sex månader för att ha våldtagit sin väninna i en tvättstuga i Helsingborg tidigare i år.


Den 18 juli i år utbröt ett bråk mellan den 43-åriga kvinnan och hennes väninna. Därefter går historierna isär. Rätten väljer dock att tro på den målsägande väninnan som uppger att hon under femton minuter utsattes för en brutal misshandel och våldtäkt i tvättstugan.

Den 43-åriga kvinnan kom in i tvättstugan precis när väninnan skulle ta ut tvätten. Sedan började hon att slå väninnan med knytnävarna och dunkade hennes huvud i golvet. Väninnan sa i rätten att hon befarade att hennes "huvud skulle spricka". Trots att hon bad om nåd fortsatte 43-åringen att slå så att det "tjongade" i huvudet, beskriver väninnan. Därefter slet 43-åringen av hennes kläder och våldtog henne, skriver Aftonbladet.

– Jag skrek, sluta det gör ont, har kvinnan berättat under rättegången.

Men den 43-åriga kvinnan fortsatte våldtäkten.

– Du tycker väl om det så här hårt?

För att kväva väninnans skrik stoppade hon in en toffel i hennes mun. Väninnan beskriver att hon fick panik och hade svårt att andas. När 43-åringen var klar spottade hon väninnan i munnen och sa:

– Se det som en kyss.

Efter våldtäkten flydde väninnan från tvättstugan och mötte en förbipasserande kvinna som hjälpte henne att kontakta polisen.

– Anmäler du mig ska jag döda dig din jävel, skrek den 43-åriga kvinnan efter väninnan.

43-åringen förnekar våldtäkt. Hon säger att hon slagit väninnan några gånger under ett slagsmål i tvättstugan men att hon även slog tillbaka. Tingsrätten tror dock på väninnans berättelse och dömer 43-åringen till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt och övergrepp i rättssak.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.