Lördag 22 Jan
Stockholm

Nyheter24:s julkalender: "bin Ladins porrgömma"

I terrorledaren Usama bin Ladins hus hittades flera porrfilmer.
I terrorledaren Usama bin Ladins hus hittades flera porrfilmer. Foto: AP/SCANPIX

LUCKA 6: Al-Qaida-ledaren hade enorma mängder pornografi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Julkalendern

Nyheter24 bjuder på decembers bästa julkalender. 24 viktiga, smarta, dumma, roliga och knasiga artiklar från 2011 som du bara inte får ha missat!

En artikel varje dag, ända fram tills tomten kommer.

INGEN VET OM DET VAR TERRORLEDARENS EGEN PORR

Amerikanska Navy Seals stormade och dödade terrorledaren Usama bin Ladin. När de evakuerade området tog de med sig mängder av material som fanns i huset, bland annat videos och hårddiskar.

Tidigare har USA offentliggjort flera av Usama bin Ladin privata hemvideos. Bland annat ser man hur världens mest efterspanade terrorist ser sig själv på teve.

Men det fanns något helt annat som den amerikanska regeringen valde att inte släppa till allmänheten. Terrorledarens porrfilmer.

Oklart vilken typ av porr

Enligt NBC, som citerar källor amerikanska militärkällor, ska kommandosoldaterna hittat flera porrfilmer när de stormade och dödade Usama bin Ladin i Pakistan.

Det är fortfarande oklart var i huset porren hittades eller vilken typ av porr det handlar om.

Det är inte heller känt om Usama bin Ladin själv ägnade sig åt att kolla porr eller om det var han eller någon annan som köpt filmerna. Men, som tidigare känt, hade al Qaida-ledaren tillgång till både videospelare och teve.

Skrevs av Richard Svedberg 13/5.

Kommentera
Kopiera länk
Dela