Tisdag 15 Jun
Stockholm

Fartdåre försökte köra över fyra poliser

I natt körde en bilist i Malmö så vårdslöst att han har anmälts för mordförsök på poliser. När poliserna skulle stoppa bilisten försökte han köra över dem och de tvingades att kasta sig åt sidan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I natt skulle två poliser stoppa en bilist som körde vårdslöst på Stortorget i Malmö. Då försökte bilisten att köra över dem och polisen tvingades att kasta sig åt sidan. Polisen har nu anmält bilisten för mordförsök i två fall, skriver Sydsvenskan. Ytterligare två poliser såg händelsen och försökte ingripa. Även de var tvungna att kasta sig åt sidan för fartdåren eftersom han försökte köra över dem också. Då avlossade en av poliserna av två skott som inte träffade någon.

Till slut fick en polispatrull stopp på bilisten. I bilen fanns sju personer som alla greps. En person hade klämts fast och var så allvarligt skadad att han togs till sjukhus. Efter händelsen har polisen skrivit en anmälan om två mordförsök, försök till grov misshandel och grov vårdslöshet i trafik. Polisen uppger för Sydsvenskan att brottsrubriceringen kan komma att utökas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela