Mannen slog till på flera platser i Linköping.
1 av 2
Mannen slog till på flera platser i Linköping. - Foto: Johan Nilsson/SCANPIX
Mannen ska ha blottat sig vid minst fem tillfällen i Linköping.
2 av 2
Mannen ska ha blottat sig vid minst fem tillfällen i Linköping. - Foto: Leif R Jansson/SCANPIX

Serieblottaren åtalas

En 45-årig man har vid flera tillfällen blottat sig för personer i Linköping. Attackerna har bland annat skett på restauranger, varuhus och i butiker. Nu åtalas mannen för sexuellt ofredande.


LINKÖPING. Under sommaren 2011 slog serieblottaren till i centrala Linköping vid minst fem tillfällen. Den 45-årige mannen ska bland annat ha onanerat framför två kvinnor i ett varuhus i april. Mannen åtalas för sex fall av sexuellt ofredande, alternativt förargelseväckande beteende.

I juni fick en kvinna i en bil syn på mannen som då urinerade ut mot gatan. En månad senare slog serieblottaren till igen, den här gången riktade han sig mot en större publik. Ett sällskap som befann sig inne på en restaurang tvingades titta på när mannen onanerade och urinerade framför fönstret. Bara några veckor senare gick blottaren in i en klädbutik och onanerade.

I augusti bestämde sig mannen för att återvända till restaurangen där han tidigare blottat sig, återigen onanerade han utanför fönstret. Trots att flera vittnen pekat ut 45-åringen nekar han till brotten, skriver Östgöta Correspondenten. Han påstår att han inte har några minnesbilder från de olika händelserna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!