Har du tips rörande Dheerajs försvinnande eller var han kan befinna sig? Hör av dig till Efterlyst 08 70 200 90.
Har du tips rörande Dheerajs försvinnande eller var han kan befinna sig? Hör av dig till Efterlyst 08 70 200 90. - Foto: TV3/EFTERLYST

Utländsk student mystiskt försvunnen

TV3:s Efterlyst, som sänds klockan 20.00, tar i kväll upp ett fall om en ung indisk student som försvunnit spårlöst från Karlskrona.


Genombrott i tidigare fall

Förra onsdagen uppmärksammade Efterlyst en brutal misshandel på en tunnelbanestation i Stockholm. Efter inslaget fick polisen in flera tips och en av gärningsmännen skrev även om händelsen på Facebook där han skyllde sina handlingar på att han var berusad. Nu har polisen lyckats gripa männen.

I förra veckan visade Efterlyst även ett inslag på ett knivrån på Medborgarplatsen i Stockholm. Efter inslaget kom flera tips in till polisen och gärningsmannen kunde identifieras.

KARLSKRONA. Natten den 26 januari var den indiske studenten Dheeraj på högskolan i Karlskrona och pluggade. Sedan dess har han varit försvunnen. Nu tror polisen att han utsatts för brott eftersom både hans ägodelar och bankkonton varit orörda sedan försvinnandet.

Ett vittne har berättat att han sett Dheeraj på skolan tillsammans med en för honom okänd person klockan 22.30 den aktuella kvällen. Två timmar senare visar Dheerajs mobiltelefon att han befunnit sig i sin lägenhet i Ronneby – trots att inga tåg gått under tidsperioden.

Hur han tagit sig från skolan till bostaden är ett mysterium för polisen eftersom Dheeraj varken har eller känner någon som har tillgång till bil. Ett annat vittne har sett Dheeraj tillsammans med fyra eller fem personer inne på högskolan, men trots efterlysningar är det ingen som vet vilka personerna är.

Efterlyst sänds 20.00 på TV3.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.