Polisen spärrade av hela Häradsvägen i Huddinge när de genomförde en kontroll av MC-festen. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Polisen spärrade av hela Häradsvägen i Huddinge när de genomförde en kontroll av MC-festen. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

Fyra greps och 17 omhändertogs när polisen slog till mot Bandidosfest

På lördagskvällen gjorde tungt beväpnad polis ett tillslag mot en mc-fest i Huddinge i Stockholm.


Polisen är förtegen om händelsen, men berättar att ingripandet skedde efter att de fått in tips om att två personer som är anhållna i sin frånvaro skulle finnas på festen. En kontroll av festdeltagarna utfördes och de två som varit anhållna i sin frånvaro greps misstänkta för narkotikabrott.

– Ytterligare två personer greps misstänka för vapenbrott, säger Åsa Johannesson vakthavande vid Södertörnspolisen till Nyheter24.

Förutom de fyra gripna omhändertog polisen 17 personer misstänkta för narkotikainnehav för eget bruk. Huddinge kommun och polisen har inlett ett samarbete vars syfte är att få bort mc-klubben Bandidos som slagit sig ner i kommunen. Gårdagens tillslag var en del i det samarbetet.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.