Skottlossning på svartklubb i Malmö

Under lördag morgon fick polisen ett larm om en misstänkt skottlossning i en svartklubb. I lokalen hittades hylsor och blodspår.


MALMÖ. Flera personer larmade till polisen om en skottlossning strax efter halv fem under lördagsmorgonen. När polisen anlände till lokalen där skottlossningen ska ha ägt rum fanns ingen skadad person. Däremot hittades en tom hylsa och i lokalen fanns även blodspår.

– Det är en föreningslokal, alltså en svartklubb, säger Cindy Schönström-Larsson, informatör vid Skånepolisen, till Nyheter24.

Under lördagen gjorde polisen en teknisk undersökning på den misstänkta brottsplatsen. Polisen har inte fått några rapporter om skottskadade personer från sjukhus.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Goda nyheter – turkisk inflation på 60 procent

Statsministern bjuder in alla partiledare till möte om våldsvågen

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in samtliga partiledare till nationella säkerhetsrådets möte på torsdag nästa vecka, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.

35-årig man åtalas för tolv år gammalt mord på sin mamma

En 35-årig man i Växjö åtalas för att ha mördat sin mamma för tolv år sedan. Åtalet bygger bland annat på uppgifter från en infiltratör, som skapat en relation till den misstänkte och fått honom att prata.

Personer med psykiska funktionsnedsattättningar får sämre vård än andra

Personer med psykiska funktionsnedsättningar – som schizofreni och liknande tillstånd – får sämre vård än resten av samhället. De utsätts också oftare för övergrepp, visar en kartläggning av Socialstyrelsen.

Kryptokung inför rätta – stal miljarder dollar

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried stal miljarder dollar från sina kunder och använde dem till fastighetsaffärer och olagliga donationer. Nu ställs han inför rätta i New York, anklagad för storskalig svindel och bedrägeri.

Kadetter får sänkt lön – öppet brev till ÖB

En höjning av bruttolöneavdraget innebär att den månatliga ersättningen krymper för flera officersstudenter. Nu vill kadetter på flera av Försvarsmaktens skolor att beslutet omprövas.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.