Inga spår efter dubbelmördare

Polisen hade på lördagsmorgonen ännu inga spår efter dubbelmordet på Södermalm,


Polisen hade vid tretiden på lördagsmorgonen ännu inga spår efter den eller de gärningsmän som bragt två män om livet i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Identifieringen av offren var heller inte klar.

– Vad jag vet så arbetar teknikerna fortfarande i lägenheten och identifieringen faller på dem, säger förundersökningsledare Bengt Hellström vid Södermalmspolisen.

Enligt Kriminalkanalen.se har de båda offren blivit skjutna.

– Det är inget jag kan gå in på än, säger Bengt Hellström.

Den tekniska undersökningen av brottsplatsen fortsätter under natten men någon egentlig spaning pågår inte.

– Vi har väldigt lite att gå på. Vi har inga som är misstänkta och vet inte om det rör sig om en eller flera gärningsmän, säger Bengt Hellström.

Offren hittades på fredagskvällen i en lägenhet efter att kraftiga ljud och en öppen dörr i en trappuppgång fått grannarna att misstänka inbrott. När en polispatrull gick in i lägenheten upptäcktes de döda männen och en förundersökning om mord inleddes.

Enligt Expressen annonserades lägenheten där morden begicks ut på Blocket bara två dagar innan morden.

"Mycket fräsch och välplanerad 2:a, endast ett stenkast till tunnelbana, butiker och uteliv!" skriver lägenhetsinnehavaren enligt Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.