Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cameron glömde åttaåriga dottern på puben

- 11/06/2012, 14:33 -
Cameron måste ha tänkt på annat när han missade att ta med dottern hem.

Cameron måste ha tänkt på annat när han missade att ta med dottern hem.

Alastair Grant/AP/Scanpix

Efter en kvart kom de på att de glömt sin dotter.

Storbritanniens premiärminister David Cameron var tillsammans med sin fru Samantha och sina tre barn på puben Plough Inn för att äta lunch.

Premiärministern tycks dock ha gått i andra tankar och inte lyckats koncentrera sig på familjen. För när de lämnade lokalen glömde paret Cameron sin åttaåriga dotter Nancy i lokalen och gick utan henne.

David Cameron satte sig sedan i en bil tillsammans med sina livvakter medan hustrun Samantha åkte i en annan bil. Båda trodde att dottern fanns hos den andra föräldern.

Efter en dryg kvart ska de dock ha insett att något var fel och återvänt i ilfart. Dottern Nancy var kvar i lokalen och helt oskadd.

En talesperson för paret säger att ingen i säkerhetspersonalen kommer att lastas för eller få sparken för incidenten trots att den potentiellt kunnat riskera nationens säkerhet, uppger BBC.