Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gabriella ljög om kärleken i Egypten

- 12/09/2012, 21:08
Gabriella berättar sanningen om "försvinnandet".

Gabriella berättar sanningen om "försvinnandet".

Privat

25-åriga Gabriella Gardell som "försvann" i Egypten är hemma i Sverige igen. Det fanns ingen drömkille – allt var en lögn. – Jag är våghalsig, äventyrlig och lite dum i huvudet kanske, säger hon.

VISBY. Nyhetsturerna om Gabriella Gardell, 25, har varit många. Först försvunnen i Egypten, sedan nyförälskad i en egyptier och inställd på att stanna i landet i ett år. Nu är hon hemma i Sverige igen och berättar för Aftonbladet att allt var en lögn.

– Jag blev så stressad, och visste inte vad jag skulle säga. Så jag ljög, säger Gabriella Gardell.

Hon berättar att hennes pappa gick bort i början av sommaren och att jobbet förhindrat henne att bearbeta sorgen. Efter sommaren kände hon att hon var tvungen att åka iväg och vara för sig själv ett tag.

"Jag hade inte hanterat min kris"

Valet blev Sharm el-Sheikh. Men Gabriella hade svårt att koppla av och träffade ett gäng egyptier som hon följde med på utflykter och umgicks med. Samtidigt växte oron hos hennes anhöriga. På frågan om varför hon inte svarade på samtalen, säger hon:

– Jag vet inte varför riktigt. Jag hade dåligt med pengar på kontantkortet. Men jag tror att det var känslorna och förvirringen också, säger hon till Aftonbladet   och fortsätter:

– Jag hade inte hanterat min kris, och jag ville göra det på mitt sätt, utan kontakt med de där hemma. Nu kan jag ju se att jag inte agerade rationellt.