Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paret Reinfeldt på biodejt

Nästan sju månader efter separationen - nu går paret Reinfeldt på bio tillsammans.

Nästan sju månader efter separationen - nu går paret Reinfeldt på bio tillsammans.

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Nyheter | 01/10/2012 08:05

Fredrik och Filippa Reinfeldt har sepererat och flyttat isär. Men på söndagen var paret på bio tillsammans. "Kvällen var trevlig", säger statsministern.

STOCKHOLM. Har de hittat tillbaka till varandra? På söndagskvällen var Fredrik och Filippa Reinfeldt på bio tillsammans och såg "Hypnotisören".

– De såg väldigt glada ut i varandra. Kanske har de förlåtit varandra, säger Andres, 29, som lade märke till paret på väg in på bion, till Aftonbladet.

I somras lämnade paret in skilsmässoansökan men eftersom de har unga barn har de sex månaders betänketid innan skilsmässan går igenom. Kanske har de kommit på andra tankar. Varken Fredrik eller Filippa Reinfeldt ville dock kommentera särskilt mycket efter biobesöket.

– Kvällen var trevlig, sa statsministern till Aftonbladet utanför biografen.

Paret lämnade bion tillsammans men Fredrik Reinfeldt klev sedan ur vid Sagerska palatset medan Filippa fortsatte vidare.