Angelica har fått Jönköpings fulaste tatuering, men den kanske går att rädda, säger en tatuerare till Nyheter24.
1 av 3
Angelica har fått Jönköpings fulaste tatuering, men den kanske går att rädda, säger en tatuerare till Nyheter24. - Foto: Foto: Erik Davidsson
Ett exempel på hur Angelicas arm kan bli som ny igen.
2 av 3
Ett exempel på hur Angelicas arm kan bli som ny igen. - Foto: Jens Waldmann / Body Parts Tattoo
Denna är en cover på en hemmagjord kanin. Såhär kan Angelicas tatuering täckas över.
3 av 3
Denna är en cover på en hemmagjord kanin. Såhär kan Angelicas tatuering täckas över. - Foto: Jens Waldmann / Body Parts Tattoo

Han vill hjälpa Angelica

Tatueraren Jens Waldmann vill hjälpa Angelica David som fått en mycket misslyckad tatuering på sin handled. Via Nyheter24 erbjuder han nu sina tjänster för att rädda det som ser ut att vara "skrivet med dagisbokstäver".


JÖNKÖPING. – Ja, jag skulle gärna göra om den där tatueringen, säger Jens Waldmann, 34, till Nyheter24

Det var efter att han läst måndagens artikel om Angelica som fått panikångest efter att tatueringen på hennes arm inte alls blivit som hon tänkt sig, som tatueraren Jens Waldmann kände sig manad att rycka in.

– Vilken jävla amatör, tänkte jag när jag såg bilden. I:et är brutet på mitten, till exempel, säger Jens Waldmann.

Han tycker inte det går att försvara tatueringen med att den bara är halvklar, någonting mannen bakom Angelicas tatuering, Lorens Dankha, gjorde när Nyheter24 ringde upp.

Jens Waldmann har arbetat som tatuerare i två år och i dag driver han salongen Body Parts Tattoo. Han poängterar att han skulle ge Angelica ett bra pris och att det skulle ta ungefär sex timmar för honom att fixa till det som idag är allt annat än bra. 

– Men det är viktigt att jag först får se den på riktigt innan jag kan lova någonting, säger han. 

Dock kommer tatueringen nog aldrig bli det Angelica tänkt från första början. Bara namnet "Ivan" ser ut att vara skrivet med "dagisbokstäver" och utan en ordentlig mall är det svårt för en tatuerare att ge det perfekta resultat kunder vill ha.

– Det är alltid viktigt att en tatuerare ordentligt pratar igenom en tatuering med kunden så att båda är medvetna om den andras tankar om hur en tatuering ska se ut. 

– Jag kanske tänkter på likmaskar och demoner och hon kanske tänker på en älva.

Nyheter24 har sökt Angelica David.

Har du en misslyckad tatuering du helst vill glömma? Skicka in din failade gaddning till tips@nyheter24.se!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!