Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5975
reaktioner idag

Simskola på dagen - sexklubb på kvällen

På dagarna simmar bebisar och barn i poolen. Men när en simskolelärare hittade en kondom vid bassängkanten visade det sig att simhallen förvandlades till något helt annat på kvällarna.

En använd kondom hittades vid bassängkanten.

Kondomen hade lämnats kvar av sällskapet "Utan under", som anordnat sexfester i lokalen.

Det ska bland annat ha funnits sexleksaksförsäljare på festen.

KUNGSHOLMEN. Det var i samband med att en kondom hittades av en siminstruktör som lokalens ägare Lotta Larsson konfronterades med gästernas sanna aktiviteter.

Sällskapet "Utan under" hade nämligen hyrt simlokalen kvällen innan. Ett sällskap som är känt för att anordna sexfester, enligt Aftonbladet

– Vi kan naturligtvis inte hyra ut till dem igen. Det är slut med det nu. Folk måste sköta sig om de ska hyra av oss, säger Larsson. 

Kändisar med på sexfesten

Simhallen, som på dagarna erbjöd babysim och simskola, förvandlades alltså vissa kvällar i veckan till en sexklubb. Ungefär 50 gäster uppges ha varit anmälda till en av "Utan unders" sexkvällar. 

Menyn ska bland annat ha innehållit alkohol, sexleksaker och "en framstående idrottsprofil och några kändisar", skriver Aftonbladet.

Efter siminstruktörens kondomfynd har "Utan under" portats från simhallen. Åtminstone nattetid.