Torsdag 9 Dec
Stockholm

Simskola på dagen - sexklubb på kvällen

En använd kondom hittades vid bassängkanten.
1 av 3
En använd kondom hittades vid bassängkanten. Foto: SVENSKA DAGBLADET / AP / SCANPIX
Kondomen hade lämnats kvar av sällskapet "Utan under", som anordnat sexfester i lokalen.
2 av 3
Kondomen hade lämnats kvar av sällskapet "Utan under", som anordnat sexfester i lokalen. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Det ska bland annat ha funnits sexleksaksförsäljare på festen.
3 av 3
Det ska bland annat ha funnits sexleksaksförsäljare på festen. Foto: Mark Earthy/Scanpix

På dagarna simmar bebisar och barn i poolen. Men när en simskolelärare hittade en kondom vid bassängkanten visade det sig att simhallen förvandlades till något helt annat på kvällarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Sällskapets priser

Sällskapet "Utan under" har hyrt simlokalen för 1 200 kronor per timme från en till två gånger i månaden.

Par som vill närvara vid sexfesterna har i sin tur fått betala 325 kronor. Singelmän betalar 175 kronor och singelkvinnor 150 kronor, skriver Aftonbladet.

KUNGSHOLMEN. Det var i samband med att en kondom hittades av en siminstruktör som lokalens ägare Lotta Larsson konfronterades med gästernas sanna aktiviteter.

Sällskapet "Utan under" hade nämligen hyrt simlokalen kvällen innan. Ett sällskap som är känt för att anordna sexfester, enligt Aftonbladet

– Vi kan naturligtvis inte hyra ut till dem igen. Det är slut med det nu. Folk måste sköta sig om de ska hyra av oss, säger Larsson. 

Kändisar med på sexfesten

Simhallen, som på dagarna erbjöd babysim och simskola, förvandlades alltså vissa kvällar i veckan till en sexklubb. Ungefär 50 gäster uppges ha varit anmälda till en av "Utan unders" sexkvällar. 

Menyn ska bland annat ha innehållit alkohol, sexleksaker och "en framstående idrottsprofil och några kändisar", skriver Aftonbladet.

Efter siminstruktörens kondomfynd har "Utan under" portats från simhallen. Åtminstone nattetid. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela