Förlorat vad ledde till hyllad bild – från polisen

Mannen hittades halvnaken och fasttejpad på Huddingevägen. Som tur var visade det hela sig vara en del av ett vad.


Uppmaning från polisen

Förutom att man just den här gången tyckte att det hela var roligt skriver dock polisen att man gärna skulle vilja se folk tänka till lite.

"Liknande saker som detta, kidnappningar vid svensexor för att nämna något, kan föranleda riktigt stora pådrag, både från polis och andra. De resurserna behövs med all säkerhet på annan plats."

STOCKHOLM. Ibland verkar det vara roligt att vara polis. Även om man kan tänka sig att de poliser i Huddinge som först kallades ut till Huddingevägen i natt till en början inte tyckte att det verkade bli en rolig kväll alls.

Halvnaken och fasttejpad

En orolig person hade nämligen ringt in till polisen och meddelade att en person satt fast mellan körbanorna. Väl på plats hittade polisen en halvnaken och fasttejpad man. Något som uppenbarligen låter som ett brott.

Berodde på ett vad

Just den här gången visade det sig dock vara något helt annat – ett förlorat vad. Vilket poliserna på plats tyckte var så roligt att man postade en bild av det hela på Facebook – en bild som under dagen har samlat ihop över 15 000 gilla-markeringar och över 1 800 delningar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!