Matilda la ut ett klipp på Youube där hon sjunger sin "kravlista".
1 av 2
Matilda la ut ett klipp på Youube där hon sjunger sin "kravlista". - Foto: Youtube/Privat
Hon hoppas på att fler kommer att höra av sig.
2 av 2
Hon hoppas på att fler kommer att höra av sig. - Foto: Privat

Matilda söker mannen i sitt liv – på Youtube

Det sägs ju att man måste sticka ut för att fånga någons uppmärksamhet – något Matilda Grahn verkligen lyckas med sin egna "kontaktannonslåt" om kärleken. – Jag har fått in ett par seriösa svar, säger Matilda till Nyheter24.


Några av kraven

– Bo i Stockholm

– Kunna ses varannan dag

– Älska att ge fotmassage

– Vara vacker

– Smart

– Snäll

– Modig

STOCKHOLM. I hopp om att hitta kärleken lade 26-åriga Matilda Grahn ut ett klipp på Youtube där hon sjunger en egenkomponerad låt om mannen hon vill träffa.

Men det var egentligen förra året på Alla hjärtans dag som hon insåg att om hon ska träffa någon så måste hon ta saken i egna händer.

– "Inte kan jag sitta här och gnälla", tänkte jag i år. Jag har hört att om man ska lyckas med något så måste man definiera sina mål och identifiera sina krav, så jag skrev en kravspecifikation, säger Matilda till Nyheter24.

Har fått svar men vill ha fler

Kravspecifikationen är den trallvänliga låten som nu ligger ute på nätet. Förutom att han ska bo i Stockholmsområdet så är det också viktigt att han är rolig och kul att hänga med, smart – "behöver inte vara med i Mensa men ska kunna föra en någorlunda djup diskussion" – och snäll.

Matilda har fått in ett tiotal seriösa svar – men hoppas naturligtvis på fler.

– Det finns en hel del näthatare men jag har allt fått ett par seriösa svar. Dock har jag inte hittat den rätta än, hoppas att han finns där ute någonstans.

Kommer du att gå ut med någon i sådana fall?

– Absolut, avslutar Matilda.

Titta på hennes låt här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!