Nazist från svenska motståndsrörelsen talar ut om barnupppfostran.
1 av 3
Nazist från svenska motståndsrörelsen talar ut om barnupppfostran. - Foto: Scanpix/TT
I en intervju med Aftonbladet berättar han hur han inte vill att sina barn ska beblanda sig med andra invandrarbarn. Om de måste det ska de göra det under hans uppsikt.
2 av 3
I en intervju med Aftonbladet berättar han hur han inte vill att sina barn ska beblanda sig med andra invandrarbarn. Om de måste det ska de göra det under hans uppsikt. - Foto: TT
Pappan är orolig för sina barn då han hävdar att mångkulturen har gjort samhället mer och mer otryggt.
3 av 3
Pappan är orolig för sina barn då han hävdar att mångkulturen har gjort samhället mer och mer otryggt. - Foto: Scanpix

Nazistpappan: "Mina barn får bara leka med andra vita barn"

I en intervju med Aftonbladet talar en högt uppsatt medlem i svenska Motståndsrörelsen ut om hur han uppfostrar sina barn i en nationalsocialistisk anda.


Uppväxt med nazister

Läs mer om hur barn påverkas av att växa upp i nazistiska miljöer här.

En 30-årig nazist som vill vara anonym berättar om hur han bland annat försöker föra över ett "vi och dom"-tänk till sina barn och hur han helst bara vill se sina barn leka med andra vita barn. 

Enligt honom får barnen bara umgås med invandrarbarn om det sker under hans uppsikt. 

Han säger till Aftonbladet att alla vita måste hålla ihop och att alla som inte är ariskt "renrasiga" ska "deporteras dit rasen härstammar ifrån".

Enligt honom handlar det hela om kollektivets överlevnad. 

I artikeln hävdar mannen att han har släktforskat och att han har funnit sig vara svensk "så långt bakåt som kyrkböckerna sträcker sig". 

"Judiskt blod är genetiskt skadligt" 

När Aftonbladets reporter säger att nya vetenskapliga rön har visat att alla svenskar härstammar från invandring och att genetisk blandning är en fördel till skillnad från inavel håller SMR-medlemmen inte alls med och påstår att vetenskapen är marxistisk. 

När reportern därefter berättar att hon har judiskt påbrå långt tillbaka, ber han reportern att sterilisera sig. 

– Du bör inte få skaffa barn, om du har judiskt blod i dig, säger han i intervjun med motiveringen att judiskt blod är genetiskt skadligt.

Hans egna barn går på dagis och om barnen lär sig om andra värderingar på sin förskola är han noga med att tala om för dem att deras värderingar är fel.

Han berättar för Aftonbladet att han i övrigt försöker skydda sina barn från all typ av propaganda. Bland annat är tv-tittande förbjudet hemma hos honom eftersom alla barnprogram i dag propagerar för rasblandning och att man ska söka sig till människor av annan sort.

I stället tar han ut sina barn i naturen och läser sagor för dem.

– Jag försöker vara noga att läsa böcker för dem skrivna av vita människor. Sagor, få in vit identitet den vägen, förklarar han.

Mångkultur skapar otrygghet

Han berättar i intervjun att han är orolig för sina barns uppväxt då den växande mångkulturen gör samhället mer och mer otryggt.

Att han och hans nazist-vänner själva skulle bidra till att göra samhället mer otryggt är en lögn hävdar han.

– Det där är indoktrinering. Det finns människor som har egen vinning av att skapa hets mot oss. Kommunister, sionister, liberaler. De har ju ett ekonomiskt intresse och så är de förvirrade själar. De är rotlösa, säger han till Aftonbladet.

/
/
/
SMR
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.