Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ung man död under studentfirande

Studenter fick tillkalla dykare under firande när en man försvann i vattnet. (Studenterna på bilden förekommer ej i artikeln).
1 av 1

Studenter fick tillkalla dykare under firande när en man försvann i vattnet. (Studenterna på bilden förekommer ej i artikeln).

TT Bild

Nyheter | 12/06/2014 15:37

En ung man fastnade under vattenytan och kom inte upp utan hjälp av dykare under ett studentfirande i Stockholm. Nu har den unga mannen avlidit.

STOCKHOLM. Under firandet stannade lastbilen som studenterna färdades på nära vattnet på Djurgården i Stockholm. Tillsammans med vänner gick studenterna ner för att bada – men en ung man försvann under vattnet och fick hjälpas upp, skriver Aftonbladet.

Hjärt- och lungräddning

Han fördes till sjukhus efter det att räddningstjänsten utfört hjärt- och lungräddning men hans livgick inte att rädda, 

– Räddningstjänsten har fått upp en person som man utför hjärt- och lungräddning på. Mer vet jag inte för tillfället, säger Albin Näverberg, vakthavande befäl på Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Oklart hur skadad mannen är

Det var sammanlagt tre personer som hoppade i vattnet och det var även de som larmade polisen som med hjälp av dykare lyckades få upp den tredje.

Mannen fördes till sjukhus men det är ännu oklart hur svårt skadad mannen är, skrev Aftonbladet tidigare under torsdagen. 

Nu kommer alltså tidningen med uppgiften om att mannen dött. Det är polisen som klockan 17.00 skrev på sin hemsida att mannen avlidit.