Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man åtalas för flera fall av sexövergrepp mot barn – tog sig in i flickors duschrum

- 21/08/2014, 11:17
En 21-årig man åtalas nu.
1 av 2

En 21-årig man åtalas nu.

TT NYHETSBYRÅN

Han ska totalt ha varit i kontakt med sex flickor i åldrarna 12 till 15 år.
2 av 2

Han ska totalt ha varit i kontakt med sex flickor i åldrarna 12 till 15 år.

JESSICA GOW / SCANPIX

En 21-årig man åtalas nu för våldtäkt på en tolvårig flicka.

SKELLEFTEÅ. Vid två tillfällen ska mannen ha våldtagit den tolvåriga flickan. Han är även misstänkt för fler sexbrott mot unga flickor. 

Mannen ska, enligt åtalet, ha träffat den unga flickan vid två tillfällen under våren och sommaren. Han misstänks ha haft samlag och oralsex med flickan, skriver Folkbladet.

Pratat på Skype

Åklagaren har i sin bevisning visat på textkonversationer som mannen haft med flickan på Skype. Konversationer där han bland annat uppmanat flickan att visa rumpa och bröst. De ska även ha pratat om ålder och åldersskillnader – vilket enligt åklagaren styrker bevisen på att mannen visste att flickan var under 15 år.

Tagit sig in i omklädningsrum

Mannen är även åtalad för att i slutet av juni kontaktat barn i sexuellt syfte och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering. Han ska bland annat ha tagit en tolvårig flicka mellan benen. 21-åringen ska också ha tagit sig in i ett omklädningsrum där unga flickor duschade – samt uppmanat flickor att skicka nakenbilder på sig själva till honom.

Totalt rör det sig om sex olika flickor i åldrarna 12 till 15 år som mannen varit i kontakt med, skriver Folkbladet.