Söndag 18 Apr
Stockholm

Linus fick reda på att han har cancer – då friade han på scen

Cancersjuka Linus ville inte vänta längre.
1 av 3
Cancersjuka Linus ville inte vänta längre. Foto: Privat
2 av 3
3 av 3

Linus från Hofors fick reda på att cancern var tillbaka. Då bestämde han sig för att han inte ville vänta längre. Se videon när han friar till sin Malin.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer


HOFORS. Förra veckan fick 23-åriga Linus Magnusson från Hofors reda på att cancern han trodde han var frisk ifrån var tillbaka, och att den utvecklades snabbt och aggressivt. Då bestämde han sig för att det var dags – han skulle fria till sin flickvän Malin, 23. 

– När jag fick beskedet så bara visste jag att jag skulle fria till Malin. Jag tog kontakt teatergruppen Swing it Show som skulle öva inför sin julshow och frågade om vi kunde ordna någonting, berättar Linus för Nyheter24

När paret kom till lokalen så visste alla vad som skulle hända, utom Malin. Mitt under föreställningen gick Linus upp på scenen till tonerna av Bruno Mars låt "Marry you" och bad Malin komma upp. Han gick ned på ett knä och frågade om hon vill gifta sig med honom – hon svarade ja.

Gifter sig på lördag

Nu är bröllopsförberedelserna i full gång. Redan på lördag eftermiddag kommer paret att vigas.

– Allting är ordnat med präst och lokal. Hindersprövningen är gjord och alldeles nyss fick jag reda på att blomsterarrangemangen är färdiga, säger Linus. 

Framtiden osäker

Men hur det blir i framtiden vet Linus inte. En ny läkarundersökning i Uppsala väntar – innan dess försöker han och Malin tänka positivt.

– Vi försöker se framåt. Så länge jag tänker att jag är frisk så är jag frisk. Jag känner mig frisk, jag känner inte att jag har någon sjukdom, säger Linus till Nyheter24. 

Se klippet ovan.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela