Nazist misstänkt för mordförsök på rymmen – hånar svenska polisen på Facebook

Andreas Carlsson, som tros varit inblandad i misshandeln på unga feminister i Malmö i våras är fortfarande på fri fot. Det hindrar inte honom från att håna svenska polisen.


Just nu jagar polisen Andreas Carlsson, nazisten som tros varit inblandad i den uppmärksammade misshandeln av unga feminister i Malmö på internationella kvinnodagen tidigare i år. 

Förmodligen befinner sig Carlsson, som aktiv inom nazistiska Svenskarna Parti, utomlands. Tio dagar efter misshandeln blev Carlsson anhållen i sin frånvaro, misstänkt för mordförsök. Han är nu internationellt efterlyst. 

Men någon tanke på att stå för sina brott verkar inte Carlsson ha. 

För ett par veckor sen bad polisen om hjälp för att få fast Carlsson via TV3-programmet Efterlyst Facebook-sida .

"Vet du var han finns?", frågade polisen. Andreas Carlsson var snart inne och skrev en hånfull kommentar: 

Andreas Carlsson länkade också till ett klipp från filmen Forrest Gump där rollfiguren Jenny skriker "Run Forrest, Run!" till Forrest Gump, med följande text:

Misshandeln som Andreas Carlsson misstänks varit inblandad väckte starka känslor, inte minst efter att MFF-supportern Showan Shattak fick tillbringa fler veckor på sjukhus där han kämpade för sitt liv.

Den här nyheten har tidigare uppmärksammats av Kvällsposten.

/
/
/
/
SvP
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.