1 av 3
- Foto: Coop Extra Falköping/Facebook
Margaret, som är från Rumänien, har suttit utanför Coop Extra i Falköping i tio månader.
2 av 3
Margaret, som är från Rumänien, har suttit utanför Coop Extra i Falköping i tio månader. - Foto: Coop Extra Falköping/Facebook
3 av 3
- Foto: Coop Extra Falköping/Facebook

Nu får han äntligen åka hem och fira jul med sina tre små barn

Efter tio månader utanför Coop i Falköping får Margaret äntligen åka hem för att fira jul med sina tre barn – nu tackar han kunderna.


– Han har blivit vår vän, säger Linn Horseved, som arbetar på Coop Extra Falköping, till Nyheter24.

Margaret, som är från Rumänien, har suttit utanför Coop Extra i Falköping i tio månader. 

– Han har suttit tio timmar varje dag, varje vecka. 

Glada för hans skull

Linn berättar att det var på onsdagen som han gick in i butiken för att visa bilder på sin fru och sina tre barn, och för att berätta den goda nyheten – att han får åka hem nu på lördag. Butikspersonalen är väldigt berörda och glada för hans skull. 

– Vi önskar alla att det ska gå bra för honom. 

Han har fått hjälp att skriva en lapp som han satt upp. Där han tackar alla som har gjort hans hemresa möjligt, vilket butiken skriver i ett Facebookinlägg

"Kommer sakna honom"

Samtidigt kommer de att sakna honom. Linn berättar att han varje morgon drar in kundvagnar i butiken och städar och fixar på parkeringen. Vilket han gör för att han vill hjälpa till. Dessutom har kunderna vant sig att ha honom där. 

– Vi kommer att sakna honom, han har blivit en del av vår butiksfamilj. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du skänka pengar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.