Edward Blom ska bli pappa – fick svaret på spritfestivalens toalett

- 09/05/2015, 23:01 -
Edward med hustrun Gunilla.
1 av 2

Edward med hustrun Gunilla.

Nora Lorek / TT NYHETSBYRÅN

Livsnjutare.
2 av 2

Livsnjutare.

Tomas Oneborg / TT

De hade nästan slutat hoppas, men på en spritfestival fick de tillslut det lyckliga beskedet.

I en intervju med Aftonbladet berättar profilen och livsnjutaren Edward Blom att han och hustrun Gunilla ska bli föräldrar för första gången. Paret har länge försökt bli gravida utan att lyckas, och till sist var de nära att ge upp. Men varför sluta när det är så roligt att hålla på, verkar ha varit Edwards inställning.

– Det finns ju tråkigare saker att jobba med, men vi hade kunnat ge upp, säger han till Aftonbladet.


Bildkälla: TT

Fick svaret på toaletten

Paret fick reda på graviditeten på en minst sett speciell plats. Passande nog var de nämligen och besökte öl- och whiskyfestivalen i Nacka när Edward plötsligt fick feeling och tyckte det var dags att göra ett graviditetstest. Inne på en av festivalens toaletter visade stickan att Gunilla var gravid. Därför blev det så klart ingen spritprovning för henne under festivalen, och även herr Blom undvek spriten.

Så, hur ska Edwards utsvävande livsstil gå ihop med en liten bebis undrar kanske någon. Själv är han inte ett dugg orolig för att familjelivet ska minska hans njutande av livet, snarare tvärtom.

– Det kommer bara bli ännu bättre med barn. Jag är inte beroende av att sitta på de vildaste krogarna och dricka mig full längre och det finns ju mycket roligt man kan göra i familjelivet, säger han i intervjun med Aftonbladet.