Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Evelina, 22, om Always doftbindor – "känns som ett slag i ansiktet"

Evelina tröttnade på Always lukthets.
1 av 4

Evelina tröttnade på Always lukthets.

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Nyheter | 26/05/2015 12:51

Evelina, 22, tröttnade på lukthetsen och satte upp bindan i backspegeln.

Evelina Glad, 22, från Edsbro, har köpt Always bindor i hela sitt liv. Men sist fick hon en otrevlig överraskning när hon öppnade paketet. Det visade sig att bindorna numera har en "doftneutraliserande teknik".

– Det luktade som att öppna en förpackning med starkt parfymerat tvättmedel. Fränt, säger Evelina till Nyheter24, som menar att det blir svårare och svårare att få tag på parfymfria bindor, och att det är dåligt utmärkt på parketet att det är en stark lukt.

Men i stället för att bara ringa och klaga hittade Evelina på ett mer kreativt sätt att göra Always uppmärksamma på den missnöjda kunden. Evelina hängde upp bindan i backspegeln på sin pojkväns folkvagn och tog en bild. Och det blev en succé. Just nu har bilden nästan 300 likes. Och Evelina tror att Always måste ändra sin inställning till lukter om de inte vill förlora kunder.

Bild:Privat

– Det känns som att alla har fobi nu för tiden, är människor inte ska få lukta människa. Det är ju helt naturligt att man till exempel blir lite svettig ibland, säger Evelina.

Hur känns det då att de gör en så stor grej av något så naturligt som mens?

– Det känns som en förolämpning, att de trycker att det är något äckligt och skämmigt. Det känns som ett slag i ansiktet faktiskt, det är ju världens mest naturliga grej, säger Evelina.

Däremot fick inte bindan vara kvar som doftgran i folkvagnen. Eftersom Evelina är pollenallergiker blev lukten för stark.

– Jag fick ta bort den så fort jag tagit bilden och vädra bilen, säger Evelina till Nyheter24.

Nyheter24 har sökt Always Sverige för en kommentar

Håller du med?