Evelina tröttnade på Always lukthets.
1 av 4
Evelina tröttnade på Always lukthets.
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Evelina, 22, om Always doftbindor – "känns som ett slag i ansiktet"

Evelina, 22, tröttnade på lukthetsen och satte upp bindan i backspegeln.


Evelina Glad, 22, från Edsbro, har köpt Always bindor i hela sitt liv. Men sist fick hon en otrevlig överraskning när hon öppnade paketet. Det visade sig att bindorna numera har en "doftneutraliserande teknik".

– Det luktade som att öppna en förpackning med starkt parfymerat tvättmedel. Fränt, säger Evelina till Nyheter24, som menar att det blir svårare och svårare att få tag på parfymfria bindor, och att det är dåligt utmärkt på parketet att det är en stark lukt.

Men i stället för att bara ringa och klaga hittade Evelina på ett mer kreativt sätt att göra Always uppmärksamma på den missnöjda kunden. Evelina hängde upp bindan i backspegeln på sin pojkväns folkvagn och tog en bild. Och det blev en succé. Just nu har bilden nästan 300 likes. Och Evelina tror att Always måste ändra sin inställning till lukter om de inte vill förlora kunder.

Bild:Privat

– Det känns som att alla har fobi nu för tiden, är människor inte ska få lukta människa. Det är ju helt naturligt att man till exempel blir lite svettig ibland, säger Evelina.

Hur känns det då att de gör en så stor grej av något så naturligt som mens?

– Det känns som en förolämpning, att de trycker att det är något äckligt och skämmigt. Det känns som ett slag i ansiktet faktiskt, det är ju världens mest naturliga grej, säger Evelina.

Däremot fick inte bindan vara kvar som doftgran i folkvagnen. Eftersom Evelina är pollenallergiker blev lukten för stark.

– Jag fick ta bort den så fort jag tagit bilden och vädra bilen, säger Evelina till Nyheter24.

Nyheter24 har sökt Always Sverige för en kommentar

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio.